Entrack önskar God Jul!

    Entrack vill önska alla kunder och medarbetare en riktigt God Jul, ett Gott Nytt År och rikta ett stort tack till er alla för ett fint samarbete under 2018!

    Entrack har haft en fantastisk utveckling under året och har levererat mer produkter än någonsin till den svenska marknaden, där vi befäster vår position som den största maskinmärkesoberoende leverantören av slitdelar och tillbehör till entreprenadmaskiner. Vi satsar nu framåt mot 2019 där flera nyheter kommer att presenteras som ytterligare förstärker vår tillgänglighet, höga service och utbud av rätt produkter till våra kunder både inom Sverige och över hela Europa.

    Under de senaste åren har Entrack valt att stödja organisationer som jobbar med viktig forskning och välgörande ändamål istället för att skicka ut julklappar. Våra medarbetare har även i år varit med och bestämt mottagare av julgåvan, och vi är glada och stolta att kunna stödja Barncancerfonden i deras viktiga arbete med att förebygga och bekämpa cancersjukdomar hos barn. Titta gärna även på Barncancerfondens fina filmklipp.

     Barncancerfonden