Nya skarpa tänder!

    Entrack har efter mer än 40 års erfarenhet från försäljning av slitdelar till entreprenadbranschen i de nordiska länderna valt att lansera produkter i det egna varumärket för slitdelar till skopor, NWP.

    NWP, Nordic Wear Parts är produkter är framtagna specifikt för att klara av de hårda förhållanden vi har i Norden, vilket är en kvalitetsstämpel som hålls högt i hela Europa. ”Kunder ute i Europa vet att om det fungerar i Norden så är det bra kvalitet”, säger Magnus Nord, försäljningschef på Entrack.

    Produkterna är framtagna tillsammans med en tillverkare som har lång erfarenhet av produktion av tänder och andra slitdelar och tillsammans har vi utvecklat en tand som har mycket slitgods men med en design så den bibehåller skärpan hela livslängden.

    NWP-produkter inom standardsortimentet är tänder till CAT J-system i storlekar från J200 till J700 med tillhörande tandadapters, vilka lagerhålls hos Entrack lokalt för snabba leveranser. Övriga slitdelar såsom skärskydd, gavelskydd samt tänder och hållare till andra system lagerhålls centralt och kan levereras med kort varsel.